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quarta-feira, 12 de abril de 2017

Benefícios do ovo branco para os músculos...Benefits of Egg White for the Muscles

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Benefits of Egg White for the Muscles
Muscles need the amino acids found in protein sources to help repair damaged muscle tissue and to build new muscle tissue. Including egg whites into your diet as a protein source is an inexpensive and convenient way to help you increase, or maintain, muscle tissue without adding additional fat into your diet.
Fat Free

One large egg white consists of only 17 calories, 3.6 g of protein, 0.1 g of fat and 0.2 g of carbohydrates. There is no saturated fat in egg whites and they are cholesterol free, making them an excellent source of protein for individuals with high cholesterol. Additionally, because they are low in calories, contain very little fat and are high in protein, they are an excellent way to help maintain muscle tissue during times of weight loss.
Amino Acids

Egg whites are a complete protein with more branched chain amino acids, or BCAAs, than other proteins, states Dr. David Ryan of Bodybuilding.com. When a person's diet contains adequate amounts of BCAAs, the amino acids are broken down in the muscle instead of the liver, to build new muscle tissue or to be used for energy. Additionally, the BCAAs found in egg whites help the body produce nonessential amino acids L-arginine and L-glutamine, which help to facilitate muscle growth.
Inexpensive and Convenient

Egg whites are an inexpensive source of protein and easily obtained. Egg whites come in many forms such as in buying the whole egg and then separating out the yolk, the liquid form such as from Egg Beaters and in the powder form. Because they are available in a variety of ways, they can be prepared many ways to prevent boredom. For example, they can be hard boiled, made into an omelet, whipped in a meringue or made into a protein shake.
Absorbancy and Timing

Egg whites have a 100 percent absorbency rate. This essentially means they digest quickly in the stomach, which is necessary for muscle building as well as for individuals with stomach problems such as stomach ulcers. The egg whites will not irritate the stomach like other protein sources. Although egg whites digest quickly in the stomach, they also contain some casein protein which is a slower digesting protein, making egg whites a good protein option to consume any time of the day.




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Benefícios do ovo branco para os músculos
Os músculos precisam dos aminoácidos encontrados nas fontes de proteína para ajudar a reparar o tecido muscular danificado e para construir novo tecido muscular. Incluindo claras de ovos em sua dieta como uma fonte de proteína é uma maneira barata e conveniente para ajudá-lo a aumentar ou manter, tecido muscular sem adicionar gordura adicional em sua dieta.
Livre de gordura

Uma clara de ovo grande consiste em apenas 17 calorias, 3,6 g de proteína, 0,1 g de gordura e 0,2 g de carboidratos. Não há gordura saturada nas claras de ovos e são livres de colesterol, tornando-os uma excelente fonte de proteína para os indivíduos com colesterol elevado. Além disso, porque eles são baixos em calorias, contêm muito pouca gordura e são ricos em proteínas, eles são uma excelente maneira de ajudar a manter o tecido muscular durante os períodos de perda de peso.
Aminoácidos

Os brancos de ovo são uma proteína completa com mais aminoácidos de cadeia ramificada, ou BCAAs, do que outras proteínas, afirma o Dr. David Ryan de Bodybuilding.com. Quando a dieta de uma pessoa contém quantidades adequadas de BCAAs, os aminoácidos são divididos no músculo em vez do fígado, para construir novo tecido muscular ou para ser usado para a energia. Além disso, os BCAAs encontrados nas claras ajudam o corpo a produzir aminoácidos não essenciais L-arginina e L-glutamina, que ajudam a facilitar o crescimento muscular.
Barato e conveniente

Ovos brancos são uma fonte barata de proteína e facilmente obtidos. Os brancos de ovos vêm em muitas formas, como na compra do ovo inteiro e, em seguida, separando a gema, a forma líquida, como de batedores de ovo e na forma de pó. Porque eles estão disponíveis em uma variedade de maneiras, eles podem ser preparados muitas maneiras de evitar o tédio. Por exemplo, eles podem ser cozidos, feitos em uma omelete, chicoteado em um merengue ou transformado em um shake de proteína.
Absorvância e temporização

Ovos brancos têm uma taxa de absorção de 100 por cento. Isto significa essencialmente digerir rapidamente no estômago, que é necessário para a construção muscular, bem como para indivíduos com problemas de estômago, como úlceras de estômago. As claras não irritarão o estômago como outras fontes de proteína. Embora as claras de ovos digerem rapidamente no estômago, elas também contêm alguma proteína caseína, que é uma proteína digestora mais lenta, tornando as ovas uma boa opção de proteína para consumir a qualquer hora do dia.

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