A ALEGRIA INVADIU MINHA ALMA

A ALEGRIA INVADIU MINHA ALMA
Big Meu Lindo.

segunda-feira, 8 de setembro de 2014

YUMMY

Taste Of Garhwal
By Charu Lamba Gairola @CHARULAMBA · On May 26, 2014

Garhwali food is simple to prepare but it is undeniably tasty. Full of diverse flavours, colours and ingredients, Garhwali cuisine is not spicy keeping in mind the hard working nature of the locals and the harsh winters. It is believed that people of Garhwal – known as Dev Bhoomi – are descendants of Indo-Aryans and Indo-Iranians. This is the reason they have a mixed food culture and equal varieties of vegetarian and non-vegetarian dishes.

Rice is their staple food. One of the spices, which they commonly use in their cooking, is Bhaang (hash seeds). It makes simple recipes interesting. Garhwali’s are not very fond of using tomatoes while cooking and even make chutneys using hash seeds as the main ingredient. The most famous chutney is bhaang-jeera chutney.
Taste Of Garhwal
Por Charu Lamba GairolaCHARULAMBA · Em 26 de maio de 2014

Alimentos Garhwali é simples de preparar, mas é inegavelmente saboroso. Cheio de sabores diversos, cores e ingredientes, cozinha Garhwali não está mantendo picante em conta a natureza de trabalho duro dos moradores e os invernos rigorosos. Acredita-se que as pessoas de Garhwal - conhecido como Dev Bhoomi - são descendentes de indo-arianos e Indo-iranianos. Esta é a razão pela qual eles têm uma cultura alimentar mista e variedades iguais de pratos vegetarianos e não-vegetarianos.

O arroz é o alimento básico. Uma das especiarias, que eles normalmente usam na sua cozinha, é Bhaang (sementes de hash). Faz receitas simples interessante. Garhwali de não gostam muito de usar tomates enquanto cozinha e até mesmo fazer chutneys, utilizando sementes de hash como o ingrediente principal. O chutney mais famoso é bhaang-jeera chutney. Breakfast
 (4 fotos)

Nenhum comentário:

Postar um comentário